WorkForce WF-7720DTWF

269,90

Kaksipuolinen A3-monitoimitulostin
Työskentele nopeammin ja älykkäämmin tällä laadukkaalla ja kustannustehokkaalla neljän toiminnon A3-mustesuihkutulostimella. Siinä on kaksi paperilokeroa ja langattomat tulostusvaihtoehdot.
Kaksipuolinen A3-monitoimitulostin
Kaksi paperilokeroa
Nopeus jopa 18 sivua minuutissa3
Lisää tuottavuutta ja vähennä kustannuksia korkealaatuisen WF-7720DTWF-A3-tulostimen avulla. Sillä voi tulostaa yksi- ja kaksipuolisesti sekä skannata ja faksata jopa A3-kokoisia arkkeja. Kahden paperilokeron ansiosta eri paperityyppejä ja -kokoja voi vaihdella helposti. Tulostimen musteet ovat uskomattoman kustannustehokkaat, ja se tarjoaa joustavia yhteysvaihtoehtoja, kuten NFC1 ja Scan-to-Cloud2.

Kuvaus

Yleiskuva
Ammattitason A3-tulostus
Tässä A3-tulostimessa on kaksi suuren kapasiteetin paperilokeroa, joilla voi tulostaa, skannata ja faksata kaksipuolisesti jopa A3-kokoisia asiakirjoja. Laitteen automaattinen asiakirjansyöttölaite voi käsitellä jopa 35 kaksipuolista A3-arkkia. PrecisionCore-tulostuspää tuottaa korkealaatuisia tulosteita, jotka vetävät vertoja lasertulosteille.

Paranna tuottavuutta
Tämä tehokas, luotettava ja nopea malli tarjoaa kaksipuolisen A3-tulostuksen ja tulostusnopeudet, jotka ovat 18 s/min (mustavalkoinen) ja 10 s/min (värillinen)3. Sitä on helppo käyttää intuitiivisen käyttöliittymän ja 10,9 cm:n kosketusnäytön ansiosta.

Minimoi kulut
Tulostin vähentää kustannuksia ratkaisevasti, sillä sen sivukohtaiset kustannukset ovat jopa 50 prosenttia alhaisemmat kuin kilpailijoiden lasermalleissa4. Saat vastinetta rahallesi, sillä värikasetteja on saatavana vakio-, XL -ja XXL-kokoisina, joista suurin riittää jopa 2 200 sivun tulostukseen5.

Joustavat langattomat ratkaisut
Tulosta mistä tahansa toimiston alueelta Wi-Fi-yhteyden avulla tai yhteensopivista langattomista laitteista ilman Wi-Fi-verkkoa Wi-Fi Direct -yhteydellä. Voit myös tulostaa NFC-tunnistuksella koskettamalla tulostinta yhteensopivalla Android-laitteella1. Epsonin maksuttomat mobiilitulostussovellukset ja -ratkaisut tarjoavat lisää monipuolisuutta. Email Print -toiminnolla voit lähettää kohteita tulostettavaksi lähes kaikkialta maailmassa2. Scan-to-Cloud helpottaa työryhmätyöskentelyä2.
Key Features
Laadukas kaksipuolinen A3-monitoimitulostin
Tulostus, kopiointi ja skannaus, kaksi paperilokeroa
Nopea, ammattitasoinen tulostus
18 s/min (mustavalkoinen) ja 10 s/min (värillinen)3
Kustannustehokkaat musteet
Jopa 50 % alhaisemmat sivukohtaiset kustannukset kuin kilpailijoiden lasertulostimissa4
Langattomat ratkaisut
Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, NFC1 ja Scan-to-Cloud2
Epsonin maksuttomat mobiilitulostussovellukset
Vapaus tulostaa ja skannata lähes mistä tahansa2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WorkForce WF-7720DTWF”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *