WorkForce WF-7210DTW

189,90

Kahden paperilokeron A3-tulostin
Hyödynnä tätä laadukasta, kustannustehokasta A3-mustesuihkutulostinta, jossa on kaksi paperilokeroa, kaksipuolinen tulostus ja langattomat liitännät.
A3-tulostin
Kaksi paperilokeroa
Nopeus jopa 18 sivua minuutissa1
Korkealaatuinen WF-7210DTW tuottaa ammattimaisia tulosteita nopeasti ja edullisesti. Työnkulut nopeutuvat ja tehostuvat suurien tulostusnopeuksien ja kahden paperilokeron ansiosta. Tulostin todella tekee vaikutuksen, sillä erilliset musteet ja joustavat langattomat ratkaisut vähentävät kustannuksia ja vapauttavat työskentelemään missä ja miten haluat.

Osastot: ,

Kuvaus

Yleiskuva
Ammattitason A3-tulostus
Tämä A3-tulostin täyttää vaativimpienkin kotitoimisto- ja pientoimistokäyttäjien tarpeet. Sillä voi tulostaa kaksipuolisesti jopa A3-kokoisia arkkeja, ja siinä on kaksi paperilokeroa, joiden ansiosta eri tulostusmateriaaleja voi vaihdella helposti. PrecisionCore-tulostuspää tuottaa korkealaatuisia tulosteita, jotka vetävät vertoja lasertulosteille.

Paranna tuottavuutta
Tämä tehokas, luotettava ja nopea malli tarjoaa kaksipuolisen A3-tulostuksen ja tulostusnopeudet, jotka ovat 18 s/min (mustavalkoinen) ja 10 s/min (värillinen)1. Sitä on helppo käyttää suoraan käyttäjäystävällisen 5,6 cm:n LCD-näytön ansiosta.

Minimoi kulut
Tulostin vähentää kustannuksia ratkaisevasti, sillä sen sivukohtaiset kustannukset ovat jopa 50 prosenttia alhaisemmat kuin kilpailijoiden lasermalleissa2. Sen musteet ovat erittäin taloudellisia – ne toimitetaan erikseen, ja vain loppuun käytetty väri vaihdetaan. Saat vastinetta rahallesi, sillä värikasetteja on saatavana vakio-, XL -ja XXL-kokoisina, joista suurin riittää jopa 2 200 sivun tulostukseen3.

Joustavat langattomat ratkaisut
Tulosta mistä tahansa toimiston alueelta Wi-Fi-yhteyden avulla tai yhteensopivista langattomista laitteista ilman Wi-Fi-verkkoa Wi-Fi Direct -yhteydellä. Voit myös tulostaa NFC-tunnistuksella koskettamalla tulostinta yhteensopivalla Android-laitteella4. Epsonin maksuttomat mobiilitulostussovellukset ja -ratkaisut tarjoavat lisää monipuolisuutta. Email Print -toiminnolla voit lähettää kohteita tulostettavaksi lähes kaikkialta maailmassa5.
Key Features
Laadukas A3-tulostin
Kaksipuolinen A3-tulostus ja kaksi A3-paperilokeroa
Nopea, ammattitasoinen tulostus
18 s/min (mustavalkoinen) ja 10 s/min (värillinen)1
Kustannustehokkaat musteet
Jopa 50 % alhaisemmat sivukohtaiset kustannukset kuin kilpailijoiden lasertulostimissa2
Langattomat ratkaisut
Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, NFC4 ja Scan-to-Cloud5
Epsonin maksuttomat mobiilitulostussovellukset
Vapaus tulostaa ja skannata lähes mistä tahansa5

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WorkForce WF-7210DTW”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *