WorkForce Pro WF-4730DTWF

189,90

Liikkuvaa A4-tulostusta

Tulosta mistä tahansa Epsonin pienimmällä ja kevyimmällä langattomalla A4-mustesuihkutulostimella, joka voidaan ladata nopeasti USB:n kautta.
  • Pieni ja kevyt
  • Sisäänrakennettu akku
  • Latautuu USB-yhteyden kautta
Epsonin kannettava A4-tulostin tarjoaa laadukkaan ratkaisun ammattilaisille, joiden tarvitsee tulostaa matkalla. Tämän pienen ja kevyen mustesuihkutulostimen ominaisuuksiin kuuluvat mukaan liitetty akku, LCD-näyttö, Wi-Fi-yhteys ja Wi-Fi Direct -yhdistettävyys sekä yhteensopivuus Google Cloud Print- ja Epson iPrint -toimintojen kanssa1. Se sopii erinomaisesti muun muassa laskujen ja sopimusten tulostukseen ilman huolta johdoista.

Kuvaus

Yleiskuva
Suorituskykyinen laitteisto
Luo sujuva toimistoympäristö 35 sivun automaattisella paperinsyöttölaitteella ja kahdella paperilokerolla, joihin kumpaankin mahtuu vaikuttavat 250 arkkia. Saat tarvitsemasi laadun Epsonin PrecisionCore-tulostuspäätekniikalla, joka tuottaa laserinteräviä tulosteita. Voit myös jakaa ja järjestää asiakirjojasi skannaamalla niitä sähköpostiin, pilvipalveluun, FTP:lle ja verkkoon.

Pienikokoinen mutta tehokas
Tyylikkäässä, virtaviivaisessa ja pienikokoisessa WF-4730DTWF:ssä on 6,8 cm:n kosketusnäyttö.

Nopeuta toimintoja
Varmista yritystoimintasi sujuvuus nopeilla, yritystasoisilla tulostusnopeuksilla (20 sivua minuutissa3 sekä mustavalkoisena että värillisenä) ja nopealla kaksipuolisella tulostuksella.

Käytössä edullinen
Epsonin DURABrite Ultra -musteella tuotat ammattimaisia yritysasiakirjoja, jotka hylkivät vettä ja korostuskynien jälkeä eivätkä tuhriinnu. Edulliset musteet toimitetaan erillisinä, joten vain käytetty väri on vaihdettava. XL-mustepatruunoilla voit tulostaa jopa 2 600 mustavalkoista ja 1 900 värillistä sivua4.

Tulostus ilman työpöytää
Tulosta kaikkialta toimistosta Wi-Fi-yhteyden avulla tai käytä Wi-Fi Direct -toimintoa yhteensopivista langattomista laitteista tulostamiseen myös ilman Wi-Fi-verkkoa. Voit myös tulostaa NFC:n kautta napauttamalla yhteensopivalla Android-laitteella tulostinta1. Käytössäsi ovat myös Epsonin maksuttomat tulostussovellukset ja -ratkaisut, kuten Email Print, jonka avulla voit lähettää kohteita tulostettaviksi lähes kaikkialta maailmasta2.
Key Features
Tulosta, skannaa, kopioi ja faksaa
Nelitoimilaite ja nopea kaksipuolinen tulostus
Yritystasoiset tulosteet nopeasti
20 sivua minuutissa sekä mustavalkoisena että värillisenä3
Liitännät
Wi-Fi, Wi-Fi Direct, NFC1 ja Ethernet
Suuri tulostusmäärä XL-musteilla
2 600 mustavalkoista ja 1 900 värillistä sivua XL-musteilla4
Epsonin maksuttomat mobiilitulostussovellukset2
Vapaus tulostaa ja skannata missä tahansa2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WorkForce Pro WF-4730DTWF”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *