Expression Photo XP-970

259,00

Pienikokoinen 3-in-1-rakenne ja A3-tulostus
Tällä 3-in-1-tulostimella voit esitellä valokuviasi huippulaatuisina ja tulostaa myös asiakirjoja. Pienikokoisen rakenteen ja tyylikkään muotoilun ansiosta tulostin sopii hyvin kodin sisustukseen. Voit tulostaa jopa A3-koossa ja skannata ja kopioida A4-koossa.

Esittelyssä Claria Photo HD -musteet
Voit tulostaa pitkäikäisiä ja ammattimaisia, kiiltäväpintaisia valokuvia Claria Photo HD -musteilla. Sekä valokuvauksen innokkaat harrastajat että puoliammattilaiskuvaajat arvostavat takuulla laatua, jonka kuudella erivärisellä musteella saa aikaan. Musteet on suunniteltu kestäviksi. Laadukkaalla musteella luodut valokuvat voivat säilyä valokuva-albumissa jopa 300 vuotta1.

Joustavat tulostusratkaisut
Voit tulostaa langattomasti älypuhelimista ja tableteista käyttämällä ilmaista Epson iPrint2 -sovellusta. Epsonin Creative Print2 -sovelluksen avulla voit myös tulostaa valokuvia Facebookista, luoda tervehdyskortteja ja paljon muuta.

Käyttäjäystävällinen ja monipuolinen
Voit hallita valokuvia suoraan muistikortilta suuren, 10,9 cm:n kosketusnäytön avulla. Eri tulostustöiden välillä vaihtaminen on helppoa kahden edestä ladattavan paperilokeron (A4 ja valokuvakoko) ja jopa A3-koolle sopivan takaosan paksumpien materiaalien erikoislokeron ansiosta. Voit tulostaa CD- ja DVD-levyille, ja helppokäyttöisyyttä lisäävät myös moottoroitu tulostustaso ja automaattinen käynnistys.

Key Features

 • Pienikokoinen ja monipuolinen
  Tulostus A3-kokoon, skannaus ja kopiointi A4-kokoon asti.
 • Kuuden värin Claria Photo HD -musteet
  Tulosta huippulaadukkaita ja pitkäikäisiä kiiltäväpintaisia valokuvia
 • Wi-Fi ja Wi-Fi Direct
  Langaton tulostus verkon kautta tai ilman verkkoa
 • Helppo mobiilitulostus
  Tulosta helposti älypuhelimesta tai tabletista2
 • Kaksi paperilokeroa
  Yksi A4-paperille ja toinen valokuvapaperille

Kuvaus

A3-koon 3-in-1-valokuvatulostin

Herätä valokuvasi henkiin jopa A3-kokoisina ja kuudella erivärisellä musteella tällä pienikokoisella 3-in-1-tulostimella, jossa on Wi-Fi ja Ethernet -yhteydet.
 • A3-koon 3-in-1-valokuvatulostin
 • Wi-Fi ja Ethernet
 • Claria Photo HD -musteet
Expression Photo XP-970 on erinomainen valinta, jos haluat tuottaa huippulaadukkaita, kiiltäväpintaisia valokuvia jopa A3-kokoisina. Laitteella on useita yhteysratkaisuja, kuten Wi-Fi, Wi-Fi Direct ja Ethernet. Siinä on mobiilitulostustoiminto, suuri kosketusnäyttö ja kaksipuolinen A4-tulostusmahdollisuus.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Expression Photo XP-970”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *