EcoTank ET-15000

619,00

Unohda mustepatruunat
Pienikokoinen ja nopea EcoTank-monitoimilaite, joka tulostaa myös A3+-koossa. Edulliset sivukohtaiset tulostuskustannukset, 250 arkin paperilokero ja 35 arkin automaattinen arkinsyöttölaite.
Nopea tulostus ja skannaus
Alhaiset sivukohtaiset kustannukset
Monitoimilaite A3+-tulostuksella
Etsitkö pienikokoista ja edullista väritulostinta, jolla onnistuu myös A3-tulostus? ET-15000:lla se on mahdollista. ET-15000-monitoimilaite tulostaa, skannaa, kopioi ja faksaa A4-koossa, minkä lisäksi voit tulostaa A3-koossa takaosan syöttölokerosta – kaikki tämä erittäin edullisilla sivukohtaisilla kustannuksilla. Nopea tulostus ja skannaus, 250 arkin paperilokero ja 35 arkin automaattinen arkinsyöttölaite helpottavat työskentelyä.

Kuvaus

A3-tulostus pienikokoisella laitteella
Pienikokoinen ET-15000 EcoTank tarjoaa A4-koon tulostuksen, skannauksen, kopioinnin ja faksauksen lisäksi A3+-koon tulostuksen takaosan syöttölokerosta. LCD-näytön ansiosta tulostaminen on helppoa myös ilman tietokonetta.

Erittäin alhaiset kustannukset
Innovatiivinen EcoTank-tulostin voi alentaa mustekustannuksia keskimäärin 90 %1. Suuret uudelleentäytettävät mustesäiliöt poistavat täysin mustepatruunoiden tarpeen.

Tee enemmän
Faksin, 250 arkin paperilokeron, nopean tulostuksen (jopa 17 sivua minuutissa2), kaksipuolisen tulostuksen ja 35 sivun automaattisen arkinsyöttölaitteen ansiosta tulostustyöt sujuvat vauhdikkaasti ja helposti. PrecisionCore-kirjoituspää on nopea, laadukas, luotettava ja tehokas. Se kestää koko tulostimen käyttöiän.

Tulosta lähes mistä tahansa
EcoTankilla on helppo tulostaa puhelimesta, tabletilta ja kannettavalta tietokoneelta. Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -yhteyksillä asiakirjoja voi tulostaa älylaitteilta Epson iPrint3 -sovelluksen avulla.

Helppokäyttöinen
EcoTank on erittäin pienikokoinen ja helppokäyttöinen. Laitteen etuosassa olevien mustesäiliöiden täyttäminen on helppoa ja siistiä, ja pullojen rakenne varmistaa, että säiliöön lisätään vain oikean väristä mustetta. Laitteen etuosassa olevan mustetason ilmaisimen ansiosta näet helposti, milloin mustetta täytyy lisätä.

Key Features

 • Erittäin alhaiset sivukohtaiset kustannukset
  Vähennä mustekustannuksia jopa 90 %1
 • Pienikokoinen A3-tulostin
  A3+-koon tulostus takaosan syöttölokerosta sekä A4-koon tulostus, kopiointi, skannaus ja faksaus
 • Uuden sukupolven musteentäyttöjärjestelmä
  Täytä mustesäiliö helposti ja siististi kätevien mustepullojen avulla
 • Mobiilitulostus ja liitännät
  Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet ja maksuttomat mobiilitulostussovellukset3
 • Suunniteltu yrityksille
  250 arkin paperilokero (A4), 35 arkin automaattinen arkinsyöttölaite

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EcoTank ET-15000”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *